Dagens tanke: rida i sport-bh, yay eller nej?

Publicerad 2015-07-02 23:17:08 i Allmänt,

Jag har funderat på en sak ett tag nu: är det okej att rida i sport-bh? Att det förkommer är ju ingen hemlighet och det finns självklart fler än en syn på detta. 
 
Jag kan tycka att det måste vara himla skönt när man rider i sol att för det första inte ha en tröja som klibbar och för det andra att man slipper bondebrännan.
 
Ska man å andra sidan tänka på säkerheten är den så gott som obefintlig i dessa lägen. Skulle det hända något som gör att du åker av din häst sitter du med största sannolikhet där med världens alla skrapsår på större delen av överkroppen istället för enbart på armarna. Men det måste ju ändå vara upp till var och en hur villig man är att riskera detta? 
 
Ett tredje sätt att se på saken är att det för dom runt omkiring kan upplevas som stötande, men varför? Folk vistas ju med färre tygbitar på kroppen än så mest överallt och hela tiden känns det som. Det kanske inte är det första alternativet jag skulle välja, att byta ut en tunnare T-shirt mot endast en sport-bh men jag tycker nog ändå att för dom som känner för ett luftigare alternativ borde detta vara okej, eller? Vad tycker ni? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela